Boende och stugpaket

På anläggningen finns förutom 27 härliga golfhål, drivingrange, puttinggreener, övningsbunker och pitchinggreen.
Vår populära stugby, som ligger ett stenkast från klubbhus, restaurang, shop och 1:a tee, består av 11 stugor med totalt 28 bäddar.
Restaurangen erbjuder hög service med mycket god mat och fullständiga rättigheter.
I den välsorterade golfshopen kan du testa de senaste klubborna och prova årets golfmode, både för honom och henne.
På området finns även platser med eluttag för husvagnar och husbilar.

Bo i vår stugby

I vår egen stugby har vi 11  fräscha två- och fyrbäddsstugor.
På stugområdet finns flera grillar för mysiga kvällar med grillning och social samvaro.
Grillkol och tändvätska finns att tillgå.
Hygienområde med omklädningsrum och toaletter finns i angränsande byggnad, ca 75 m från stugbyn.
I samma byggnad finns även sällskapsrum med TV.

Gemensamt kök för lättare matlagning finns på området.

OBS! Sänglinne medtages.

Vill du boka stugor är du välkommen att höra av dig till kansliet på tel. 0224-530 77 eller skicka ett mail till oss.

Golfpaket vardag

Boende och spel mån-fred.
I detta ingår
En dags greenfee
Boende en natt i stuga

Boende sön-tis (spel mån-tis)
450 kr / pers
Boende ons-fre (spel ons-fre)
550 kr / pers

Golfpaket helg

Boende lörd-sön och spel lör eller sön.
I detta ingår
En dagsgreenfee