PEGA Träningsmedlemskap – utvecklande träning för alla!

Resan mot bättre golf startar nu!

Kontinuerlig träning ger dig bättre förutsättningar för att lyckas med ditt spel på golfbanan. Därför erbjuder vi nu ett träningsmedlemskap för dig som tycker om att träna regelbundet och i grupp. Teamet på PEG Academy kommer hjälpa dig för att du ska ta din golf till nästa nivå. Som medlem får du tillgång till flertalet tränarledda pass under säsongen.

Antalet tillfällen bestäms av hur många som blir medlemmar i PEGA Träningsmedlemskap innan kursstart v.18 (minimum två pass i veckan). Detta medlemskap passar för dig som vill utveckla din golf tillsammans med andra oavsett tidigare nivå. Upplägget fungerar som gruppass på gym – du betalar endast en medlemsavgift och därefter bokar du in dig på de pass du önskar vara med på.

Varje pass har ett tema (t.ex. puttning, range, pitch) blir det fler i en kategori av spelare (t.ex. nybörjare, låg hcp, eller damer) kan vi även komma att skapa pass specifikt för dessa grupper. Pass kommer att erbjudas under hela säsongen med avslut v.39 (uppehåll v.30 för golfveckan) och kommer att schemaläggas både dagtid och kvällar, vardagar som helger – och passar således både dig som är dagledig och dig som jobbar oavsett om det är dagtid eller skift.

Passen kommer i första hand att fokusera på målträning, tester, spelstrategi och liknande. Vi kommer även att erbjuda teoripass där vi diskuterar saker som regler och tankesätt på banan. Vill du utveckla de tekniska detaljerna i din sving, puttning eller andra delar kommer du att få bättre resultat för just detta genom privatlektioner. Som träningsmedlem får du dessutom 10% på privatlektioner och lektionspaket under säsongen.

Du får delta på så många pass du vill och kan, dock får du endast ha två pass bokade samtidigt. Dvs. För att kunna boka ditt tredje pass måste du ha genomfört ett av dina andra två bokade pass. Anmälan för passen släpps två veckor innan. Alla passen kommer att kunna
Pris: 2 695kr (Kampanj t.o.m söndag v.17– Betala före kursstart och få bollar värde 300kr på rangen)

Detta får du:

• Tillgång till en mängd av inspirerande träningspass under v.18-39 (undantag för v.30)
  • 10% rabatt på privatlektioner samt lektionspaket för att utveckla dina tekniska färdigheter.
  • Bollkort på rangen värde 300kr om du betalar ditt medlemskap innan kursstart.

Kom ihåg att du kan använda din friskvårdspeng för Träningsmedlemskapet.

Anmälan sker via formuläret nedan, mail till pro@salagk.se, alternativt direkt i shopen under våra öppettider. Betalning sker före ditt första träningstillfälle i shopen via kort eller swish.

Pris enstaka pass: 250kr

Givetvis går det bra att bli medlem även efter kursstart, det kommer finnas gott om pass för dig att boka in dig på under säsongen.

Start v.18 (veckan av 1 maj)

Paus v.30 (golfveckan)

Avslut v.39

Pris: 2 695kr (Kampanj – betala före kursstart och få 300kr bollkort på rangen!)

Enstaka pass: 250kr

Du får vara anmäld till högst två pass samtidigt.

Anmälan till PEGA Träningsmedlemskap