Tack Tobbe!

Idag på sista arbetsdagen var det personal och företrädare från föregående styrelse som tackade av Tobbe med present och blomma från klubben.

Vi passar samtidigt på att informera om vilka som ingår i styrelsen från och med Årsmötet den 6 mars. Styrelsen har ännu ej konstituerat sig då ordförande varit frånvarande några veckor m a a utlandstjänstgöring.

Ordförande Torbjörn Svensson och övriga ledamöter Mikael Johansson, Lars Grundkvist, Mikael Ekholm, Tomas Eklund, Stefan Ekholm och Ola Pettersson.

 

Betalningar via Min Golf

Som vi tidigare informerat om introduceras nu ett nytt sätt att betala årsavgiften i Golfklubben. Din årsavgift består av en medlemsavgift och en spelavgift och under de närmaste dagarna kommer dina avgifter för 2023 att läggas upp i Min Golf. De nya avgifterna (som beslutades på årsmötet) finner du nu på hemsidan/medlemskap. Avgifterna för 2023 kommer du endast att kunna betala via Min Golf. Du får ett mail när allt är upplagt i Min Golf.

Läs mer: Info-Arsavgifter-i-Min-Golf.pdf

Lathund: Lathund-betalning-i-Min-Golf.pdf

OBS! Ändrad lokal för Årsmötet Sala Golfklubb

Vi har bytt lokal för årsmötet och vi hälsar dig välkommen till Blå salen, Sala Stadsbibliotek, måndag 6 mars, mötet startar kl. 18:30.

Styrelsen

Årsmöteshandlingar

Årsmöteshandlingar har nu sänts ut via mail. Hör av dig till kansliet om du inte har fått mail eller saknar mailadress.

Styrelsen

Föredragningslista Årsmötet

Föredragningslistan till Årsmötet den 6 mars finner du här: Föredragningslista Årsmöte 2023

Övriga möteshandlingar publiceras här på hemsidan och mejlas ut till de e-postadresser vi har antecknade i medlemsregistret senast en vecka före årsmötet.

/Styrelsen