GREENFEE 18-HÅLSBANAN

Greenfee för 18-hålsbanan berättigar till spel hela dagen på såväl 18-hålsbanan som 9-hålsbanan.

Vardag
Senior: Greenfee 500 kr
Junior: Greenfee 200 kr

Lördag, Söndag, Helgdag
Senior: Greenfee 550 kr
Junior: Greenfee 220 kr

“Detta gäller för 2021(Ej Hälla GK): Fritt spel för juniorer som är medlem i Västmanlandsklubb upp till 18 år i Västmanlandsklubbarna(Ej på Hälla GK) under sommarlovet(14/6-13/8) måndag-fredag ingen tidsbegränsning.”

GREENFEE 9-HÅLSBANAN

Greenfee för 9-hålsbanan berättigar till spel hela dagen och gäller endast på 9-hålsbanan.

Vardag
Senior: Greenfee 250 kr
Junior: Greenfee 120 kr

Lördag, Söndag, Helgdag
Senior: Greenfee 250 kr
Junior: Greenfee 120 kr

PAY-AND-PLAY SPEL PÅ 9-HÅLSBANAN

Alla dagar i veckan har du som vill prova på golf möjlighet att spela s.k. pay-and-play på vår 9-hålsbana. För att få spela pay-and-play krävs att du betalar greenfee samt att du har sällskap av minst en spelare som har officiellt hcp och är medlem i någon klubb. Varje spelare skall också ha egen utrustning. Utrustning finns att hyra i golfshopen för 100 kr. På 9-hålsbanan gäller alltid bollränna.