GREENFEE 18-HÅLSBANAN

Greenfee för 18-hålsbanan berättigar till spel hela dagen på såväl 18-hålsbanan som 9-hålsbanan.

Vardag
Senior: Greenfee 500 kr
Junior: Greenfee 200 kr

Lördag, Söndag, Helgdag
Senior: Greenfee 550 kr
Junior: Greenfee 220 kr

GREENFEE 9-HÅLSBANAN

Greenfee för 9-hålsbanan berättigar till spel hela dagen och gäller endast på 9-hålsbanan.

Vardag
Senior: Greenfee 250 kr
Junior: Greenfee 120 kr

Lördag, Söndag, Helgdag
Senior: Greenfee 250 kr
Junior: Greenfee 120 kr

PAY-AND-PLAY SPEL PÅ 9-HÅLSBANAN

Alla dagar i veckan har du som vill prova på golf möjlighet att spela s.k. pay-and-play på vår 9-hålsbana. För att få spela pay-and-play krävs att du betalar greenfee samt att du har sällskap av minst en spelare som har officiellt hcp och är medlem i någon klubb. Varje spelare skall också ha egen utrustning. Utrustning finns att hyra i golfshopen för 100 kr. På 9-hålsbanan gäller alltid bollränna.

Greenfeesamarbeten (GKplus)

En årsavgift – fritt spel på nio banor

Ditt fullvärdiga medlemskap ger fritt spel på 9 golfanläggningar. Inget annat medlemskap inom golfen ger så mycket för pengarna som ett fullvärdigt medlemskap i en av de 9 samarbetsklubbarna.

Detta gäller 18-hålsbanan

9-hålsbanan ingår ej i GK-plus