Juniorträning

Juniorträning (10-21 år, undantag kan göras, läs mer under knatteträning)
I år kommer ni att kunna välja på att träna en eller två gånger i veckan. För er som vill träna en gång i veckan är det tisdagar kl.17-18 eller 18-19 som gäller. Vill ni träna två gånger i veckan är dessa tillfällen på tisdagar samt torsdagar kl.18-19 eller 19-20. Vi kommer att tilldela er en grupp och ni kommer sedan att meddelas er(a) träningstider efter anmälan har stängt.
Juniorträningen kommer att dra igång vecka 18 och tiderna ovan är de tider som gäller t.o.m vecka 25. Efter midsommar kommer tiderna att ändras. Vilka dessa tider blir kommer senare.

För att delta i juniorträningen behöver du anmäla dig i formuläret nedan. Anmälan stänger den 25:e april. Efter detta kommer det också gå att anmäla sig till juniorträning, men då sker det genom kontakt med oss direkt.

Knatteträning (upp till 10 år)
Knatte är du som är yngre än 10 år. Är du 7 år eller äldre kan du som har grönt kort välja att delta i juniorträningsgrupp istället. För barn 6 år eller yngre gäller att målsman måste delta vid träningstillfällena.
Träningarna startar v.21 och de första tre passen leds av klubbens tränare där denne sätter upp övningar och lekar. Målsman förväntas delta vid dessa tre tillfällen då efterföljande pass kommer att fördelas mellan föräldrar/målsmän. Det är då bra att ta med dessa övningar och lekar som inspiration till resterande pass. Ett schema kommer att upprättas där målsmän tilldelas olika veckor och där ni kan byta sinsemellan om tilldelad dag ej passar.
Anmälan till knatteträning sker i formuläret nedan senast 25:e april. Efter detta datum mailar ni direkt till oss.

För att delta i junior- och knatteträning krävs medlemskap i klubben och träningsavgift ingår i medlemskapet. Grönt kort är ej ett krav.

v.18-25 & v.33-39
Grupp 1: Tisdagar och Torsdagar 19.00-20.00
Grupp 2: Tisdagar och Torsdagar 18.00-19.00
Grupp 3: Tisdagar 18.00-19.00
Grupp 4: Tisdagar 17.00-18.00
Knattegrupp: Torsdagar 17.00-18.00 (startar v.21)

v.26-32 (tider kommer)

Juniorläger v.25
Måndag-Onsdag 09.00-15.00
Ålder: 10-21 år (undantag kan göras)
Min antal. 8st, Max antal. 20st.
Pris: Kommer inom kort
Anmälan: Öppnar 1 maj