Företag

I vår golfshop strävar vi inte bara efter att erbjuda enastående service till våra enskilda golfare, utan vi har också specialanpassade tjänster som kan stärka och lyfta ditt företag. Genom att samarbeta med oss har företag möjlighet att skapa en unik och minnesvärd koppling till golf, vilket kan gynna ditt företags image och dess relationer. Här är lite av det vi erbjuder dig som företagare:

  • Logobollar och företagsprofilering:
    Ge ditt företag en marknadsföringsboost genom att skapa anpassade logobollar med er företagslogo. Dessa logobollar är inte bara en effektiv marknadsföringsprodukt utan erbjuder också en personlig touch när de används på golfbanan. Varje gång en boll rullar över greenen blir det en påminnelse om ditt företags närvaro och engagemang.
  • Golfclinics för teambuilding:
    För en innovativ och effektiv form av teambilding erbjuder vi skräddarsydda golfclinics. Vi guidar ditt team genom grunderna i golf, eller utvecklar ert golfspel om ni är mer erfarna inom golfen. Golfclinics främjar samarbete och kommunikation samtidigt som de ger en rolig och avslappnad atmosfär för företagsevenemanget. Varför inte i kombination med en lunch eller middag i vår trevliga restaurang?
  • Priser till tävlingar:
    När ni har era tävlingar hos oss erbjuder vi bra priser på våra produkter när ni använder dem till ert prisbord. För mer information om tävlingsupplägg kontaktar ni klubben direkt.

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan skräddarsy våra tjänster för att passa ditt företags behov och önskemål. Vi ser fram emot att hjälpa er integrera golf som en kraftfull och underhållande del av er företagskultur.

Telefon: 0224-530 77, knappval 1 för Reception/Shop och knappval 3 för HeadPro

E-post: pro@salagk.se