SOM MEDLEM I SALA GOLFKLUBB

får du tillgång till en välskött 27-hålsbana, som ligger i en mycket vacker natur. Här nedan finner du våra olika alternativ till medlemskap. Välj den form som passar just dig bäst och kontakta sedan kansliet. För senior som önskar teckna medlemskap i kategorierna Fullvärdig eller Vardagsmedlem erfordras Spelrätt. Dessa kan endera köpas av klubben till det nominella beloppet 5 000 kr eller av annan innehavare till ett överenskommet pris (se också sidan “Spelrättsmarknad”). Spelrätterna omfattas av hembud och överlåtelser skall ske i enlighet med rutiner fastlagda i klubbens “Spelrättsbestämmelser”.

• 27 UTMANANDE GOLFHÅL

Spela golf på 18 + 9 varierande golfhål som utmanar den duktiga spelaren likväl tar god hand om den glada amatören.

• KLUBBKÄNSLA

En fantastisk klubbkänsla där alla har möjlighet att ge sitt till klubben.

• FANTASTISK MILJÖ

Spela golf i en avslappnande västmanländsk skogs- och parkmiljö.

VÅRA MEDLEMSKAPSFORMER

Vi har medlemskap som passar alla kategorier golfare. Nedan finner ni alla våra typer av medlemskap. Välj vilket som passar just dig bäst, och ring därefter kansliet på 0224-530 77 eller maila oss.

Medlemskapet är uppdelat i två delar, spelavgift till Fallet golf AB och medlemsavgift till Sala GK.

Medlemskapet som inte bara ger dig möjlighet att spela helt obehindrat på hela vår fina anläggning, utan även 8 banor till.

• Klubbar som vi nu har samarbete med är Strängnäs GK, Sigtuna GK, Surahammars GK, Avesta GK, Mora GK, Hofors GK, Säters GK och Älvkarleby GK. Samarbetet gäller spel på respektive klubbs 18-hålsbana under perioden 1 maj – 31 oktober 2022.
  • Nedan klubbar gäller för fullvärdiga medlemmar samt juniormedlemmar. Vardagsmedlemmar gäller spel på vardagar. Kansliet på Sala GK förser medlemmar med kortSträngnäs GK – 2 fria spel/2022. Spel vardagar samt efter kl. 13.00 på helger/helgdagar när receptionen är bemannad.

Sigtuna GK – 2 fria spel/2022. Spel vardagar samt efter kl. 13.00 på helger/helgdagar när receptionen är bemannad.

• Nedan klubbar gäller för fullvärdiga medlemmar samt juniormedlemmar som medföljer fullvärdig medlemSurahammars GK – Greenfee 150 kronor. Spel vardagar samt helger efter kl.13.00.

Avesta GK – Greenfee 150 kronor. Spel vardagar samt helger efter kl.13.00.

Mora GK – Halv greenfee. Spel vardagar samt helger efter kl. 13.00.

Hofors GK – Halv greenfee. Spel vardagar samt helger efter kl. 14.00.

Säters GK – Halv greenfee. Spel vardagar samt helger efter kl. 14.00.

• Nedan klubb gäller för fullvärdiga medlemmarÄlvkarleby GK – Greenfee 150 kronor. Spel vardagar och helger.
  • Vid tävling skall tävlings greenfee erläggas och i tillägg tävlingsavgift gällande för klubben.

Fritt spel måndag-fredag och halv greenfee på lördag, söndag och helgdag.

Ett fullvärdigt medlemskap för juniorer mellan 17 och 21 år.

Ett fullvärdigt medlemskap för juniorer mellan 14-16 år.

Ett fullvärdigt medlemskap för juniorer som är mellan 7-13 år.

För dom som nöjer sig med att spela lite mindre på vår kanonfina 9-hålsbana. Vill du även spela på 18-hålsbanan görs detta till en reducerad greenfee.

Fritt spel måndag-fredag och halv greenfee på lördag, söndag och helgdag. Du skall vara mantalsskriven utanför Sala och Heby kommun.

Ett fullvärdigt medlemskap för dig som studerar. Spelrätt behövs från det år du fyller 26 år. Studieintyg skall sändas till kansliet.

Medlemskapet för våra yngsta golfare som gäller upp till barnet fyller 10 år. Spel får endast ske med förälder eller mor- och farförälder. Vid godkänt grönt kort erläggs avgift för junior 7-13 år.

Upp till två års erlagda passivavgifter kan avräknas mot första årets årsavgift vid aktivering (gäller de två åren närmast före aktivering).

För sammanboende föräldrar med barn under 7 år där båda innehar spelrätt kan den ene föräldern teckna föräldramedlemskap, vilket berättigar till fritt spel på klubbens banor i den utsträckning som den andre förälderns medlemskap medger.

AUTOGIRO OCH DELBETALNING

Årsavgifterna faktureras normalt före årsskiftet med förfallodag den sista januari. Det finns möjlighet att dela upp årsavgiften på 6 månader via autogiro och första betalning  den sista januari. Vid betalning via autogiro tillkommer en avgift på 30 kr / månad. Ansök om autogiro senast 30 november . Gå in på din internetbank och gör ett e-medgivande till Fallet Golf AB, ange ert golf-id, utan bindestreck, som betalarnummer. Kontakta kansliet via telefon eller mail och meddela att autogiroansökan har gjorts (uppge golf-id samt kontoinnehavarens personnummer). Har du inte tillgång till internetbanken är du välkommen att kontakta kansliet så skickar vi en anmälningsblankett. För de som har eller ansöker om golfkortet More Golf med koppling till Mastercard finns möjligheten att delbetala på 6 eller 12 månader. Krediten är räntefri men det tillkommer en s.k. aviavgift på 25 kr per månad. Mer information och ansökan finns på moregolf.golf.se